Home > Unable To > Unable To Process Deployment Descriptor

Unable To Process Deployment Descriptor

created by okey9 zeng in jBPM - View the full discussion I find a problem about SubProcessNodeInsance in 5.1 version final this class org.jbpm.workflow.instance.node.SubProcessNodeInsance line 125 code : ((ProcessInstanceImpl) processInstance).setMetaData("ParentProcessInstanceId", processInstance.getId());i All Places > JBoss Web Services > Discussions Please enter a title. April 12, 2012 at 6:40 pm #325201 Reply Brian FernandesModerator Smitht, Let me clarify a few issues up front. maybe a bug? http://webjak.net/unable-to/unable-to-process-deployment-descriptor-for-context-web-xml.html

Take a look at the project properties dialog and select MyEclipse > Web. When I create new BPMN2 Process on Guvnor, I get the message below. JBoss reports that the context is already installed.So, how do I configure the context for my web services and include it in my ear/jar? You can either go with the traditional MyEclipse project layout or the Standard Maven project layout (src/main/java, src/main/webapp), etc The former layout is compatible with MyEclipse 10.x and below, the newer

Re: Unable to process deployment descriptor for context and Mark Lassiter Mar 11, 2010 10:18 AM (in response to Henrik Aronsen) I have not. From menu options click on Help > About MyEclipse and copy and paste buildId and versionID here 2. From menu options click on MyEclipse > Installation Summary > Installation Details and copy and paste the same here *** Date: Thursday, April 5, 2012 4:04:50 PM EDT *** System properties: Please advise February 1, 2012 at 7:25 pm #322899 Reply cconwayMember Hi Smitht19, Sorry to hear you are running into this issue.

When you say the project does not deploy, is there an error message, or is there only the warning you posted? Apart from me everyone is getting the Output. Results 1 to 3 of 3 Thread: WARN [config] unable to process deployment descriptor for context 'null' Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Search Thread Advanced Search JBOSS server is running and showing like this "WARNING [config] unable to process deployment descriptor for context /Myserv" I created classpath for JBoss Here is my program import java.io.*; import javax.servlet.*;

It did not work, with and without hacks –Jabda Feb 25 '13 at 21:59 What hacks are you referring to, specifically? –Matthijs Bierman Feb 25 '13 at 22:02 current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your communities Sign up or log in to customize your list. Were defendants at the Nuremberg trial allowed to deny the holocaust? maybe a bug?

All rights reserved. maybe a bug? Please type your message and try again. 8 Replies Latest reply on Mar 17, 2010 5:45 AM by Richard Opalka Unable to process deployment descriptor for context and @Web Mark Lassiter Did you mean BuildConfig.groovy? –Jabda Feb 19 '13 at 22:27 Nope, either Config.groovy or application.properties –doelleri Feb 19 '13 at 22:36 changed everything from hello-0.1 to hello.

Already have an account? Please turn JavaScript back on and reload this page. Log Out Select Your Language English español Deutsch italiano 한국어 français 日本語 português 中文 (中国) русский Customer Portal Products & Services Tools Security Community Infrastructure and Management Cloud Computing Storage JBoss JBAS-71302010-03-11 14:48:50,770 INFO  [org.jboss.cache.jmx.PlatformMBeanServerRegistration] (main) JBossCache MBeans were successfully registered to the platform mbean server.2010-03-11 14:48:50,770 INFO  [org.jboss.cache.factories.ComponentRegistry] (main) JBoss Cache version: JBossCache 'Cascabel' 3.1.0.GA2010-03-11 14:48:50,874 INFO  [org.jboss.web.tomcat.service.deployers.TomcatDeployment] (main) undeploy, ctxPath=/Rule2010-03-11

The patch in JBAS-7130 seems to work as intended. http://webjak.net/unable-to/unable-to-process-deployment-descriptor-for-context-eclipse.html Explain it to me like I'm a physics grad: Global Warming Does a byte contain 8 bits, or 9? Showing recent items. roopajavali commented Oct 16, 2012 It works fine after changing the web.xml.

no hacks needed. There is no problem with the outer embedded sub-process. it runs fine locally using grails run-app here: http://localhost:8080/hello/hello/index I have a feeling its something I need to set in web.xml or jboss-web.xml hello-0.1 com.hello:archive=hello-0.1.war java2ParentDelegation=false the have a peek here Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Advanced Search Forum Archive Platform 1.6 RC Testing WARN [config] unable to process deployment

I'll generate a war if necessary, but want to be sure I understand what JBoss expects to see. created by okey9 zeng in jBPM - View the full discussion I find a problem about SubProcessNodeInsance in 5.1 version final this class org.jbpm.workflow.instance.node.SubProcessNodeInsance line 125 code : ((ProcessInstanceImpl) processInstance).setMetaData("ParentProcessInstanceId", processInstance.getId());i In MyEclipse 10, we significantly improved our support for Maven enterprise projects, as a result Maven support has actually been enhanced to large extent.

Don't hesitate to copy/paste error logs :) I think there is an issue this generated web.xml xml namespace (see #97).

Not the answer you're looking for? Myeclipse 9.1 creates [root]\WebApp path The steps to get this result select new webproject check the box to add maven support than finish I guess my big issue is we have asked 3 years ago viewed 1719 times active 3 years ago Blog Stack Overflow Gives Back 2016 Related 0JBoss 6 migration: error deploying grails app2Why to use JBoss for Grails deployment?1Deploying This is what tells JBoss where to find the entry point for the web service -- the deployment descriptor.

In MyEclipse 10, no matter what your layout within the workspace is, if Deployment Assembly is enabled, it will make sure your resources are deployed to the right location. Close WARNING [config] Unable to process deployment descriptor for Genuitec :: Driving Development for Leading Organizations › Forums › MyEclipse IDE › Spring Development This topic contains 10 replies, has 3 It would be nice to be able to open a project from a old version in a newer version and not have the layout change. http://webjak.net/unable-to/unable-to-process-deployment-descriptor-in-jboss.html Register If you are a new customer, register now for access to product evaluations and purchasing capabilities.

Learn more about Red Hat subscriptions Product(s) Red Hat JBoss Enterprise Application Platform Category Troubleshoot Tags deployment eap jboss jboss_eap Quick Links Downloads Subscriptions Support Cases Customer Service Product Documentation Help maybe a bug ? The [root]\WebApp path is typically in a project that doesn't use Maven. Member dlecan commented Oct 16, 2012 Hello, What did you try ?

Inside of the sub-process, I created another embedded sub-process (nested sub-process). You signed in with another tab or window. Hope this helps. All rights reserved. 2221 Justin Road #119-340 Flower Mound, TX 75028 Insert/edit link Close Enter the destination URL URL Link Text Open link in a new tab Or link to existing

I put the start, script task and end nodes in there. Now i placed it in WEB-INF its running thank you .. Otherwise, you can wait v0.8. Or maybe you have 2 different servers running on different ports? –hagope Feb 20 '13 at 2:02 add a comment| 2 Answers 2 active oldest votes up vote 1 down vote

org [Download message RAW] [Attachment #2 (multipart/alternative)] hiro.y [https://community.jboss.org/people/hiro.y] created the discussion "Unable to process deployment descriptor for context '/designer'" To view the discussion, visit: https://community.jboss.org/message/718574#718574 -------------------------------------------------------------- Hi, I'm new here. Reload to refresh your session. JBoss Web/2.1.3.GA I think designer is not deployed correctly. Any help is greatly appreciated, Mark 21653Views Tags: none (add) This content has been marked as final.

HACK!