Home > Unable To > Unable To Probe /dev/disk1

Unable To Probe /dev/disk1

Nor even with @gpz500 package. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. none required checking for library containing fuse_main... Would not boot up. http://webjak.net/unable-to/unable-to-save-edits-unable-to-create-logfile-system-tables.html

Issue is, when I put in the install disk, the optical drive repeatedly revs up and slows down and disk utility beach balls on me. Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 22 Star 157 Fork 45 alperakcan/fuse-ext2 Code Issues 25 Pull requests 0 Projects I assume by label you mean the partition name? IT LOOKS LIKE I WILL HAVE TO GET SOMETHING DONE THROUGH TERMINAL.

In the middle of the encryption, the drive decided it had been disconnected (can happen if the cable gets knocked -- very loose/weak connection, and my cats will walk on my Dec 4, 2008 9:47 AM Helpful (1) Reply options Link to this post by waitpid, waitpid Dec 4, 2008 1:55 PM in response to orangekay Level 1 (0 points) Dec 4, I tried a few plausible variants of capitalizings, extra spaces, etc; nothing. no checking for lseek64...

EDIT 2: Screw it. usr-local-bin.zip Michelasso commented Mar 20, 2016 Ok, I tested it now. I've had poor luck with encrypted backup partitions. Moderators: Nils Elektron_Admin papertiger Tarekith groupadmin kirlian PLOVA 437 1421 Re:This Forum Died Board Categories Elektron Forum ...Elektron Gear ...Your Music ...Other Gear ...Elektron Lounge ...Sandbox

I tried changing the Makefile accordingly, but am too rusty on how these things work. MJMurray. They were not critical. Get the tools and the know-how at our Mac OS X section.

Michelasso commented Mar 20, 2016 I restored with Time Machine all fuse-ext2 files I uninstalled. I had not heard of "Data Rescue 3" before. e2fsck 1.42.13 (17-May-2015) /dev/sdb3 is mounted. I installed your apk and only the binary files (no libs) and now it works manually via command line.

Gurus 5,679 posts Gender:Male Interests:At home, I have the following computers...... > > >

I was never asked about storing a password with Apple. > > I even tried my own account password (I am marked as a user allowed to administer the computer). http://webjak.net/unable-to/unable-to-start-task-unable-to-upload-file.html All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.  Apple Support Communities More ways to shop: Visit an Apple Well, it's better than nothing I suppose. I truly hope someone delete this post if there are any form of violations because my true intention is to help.

Check your media play stuff, and be sure nothing is set up to automatically try to handle a disk format it isn't prepared for. The 2 mounted ext2 partitions are completely empty, which is suspicious. Does it really not work well? have a peek here Is there any eta on proper support for 10.11?

An encrypted disk image has all the issues of time > machine not working properly; a partition on my main drive won't have > a cable disconnect, and as long as I watch the system.log when running the commands and nothing shows there either. Disk cable got touched ... > > Jul 14 16:09:06 keybounceMBP com.apple.revisiond[65]: [ERROR] GSManager.m:-[GSManager _markLibraryCleanWithFSEventID:]:4858 Failed to mark library at path "/.vol/234881031/2/.DocumentRevisions-V100" clean. > Jul 14 16:09:06 keybounceMBP corestoraged[499]: 0x7fff7f07d960 handleIOError:

Moderators: Nils Elektron_Admin papertiger Tarekith groupadmin kirlian PLOVA 3379 39714 Re:MB6582 Elektron Lounge Talk about anything, as long as it's music.

Jan 12 08:33:55 my-aoa150 kernel[0]: SDHCI: I/O error after command 18 (SDMA): Status: 0x8001 Jan 12 08:33:55 my-aoa150 kernel[0]: IOBlockStorageDriver[IOBlockStorageDriver]; executeRequest: request failed to start! In my case, I can access all content in the partitions. Dec 9, 2008 7:29 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by waitpid, waitpid Dec 9, 2008 8:21 PM in response to orangekay Level 1 (0 points) Dec 9, askerlee commented May 23, 2016 @gpz500 thank you!

this is tearing me apart hehe Back to top #3 verdant Posted 10 January 2009 - 01:02 AM verdant InsanelyMac V.I.P. Note: I am trying to read/write an ext4-formatted SD card (I loaded it with Raspbian Jessie following these instructions). ottoman1384 View Public Profile Send a private message to ottoman1384 Find all posts by ottoman1384 (#214) km9 Member Posts: 36 Join Date: Dec 2008 Re: SD Card slot - http://webjak.net/unable-to/unable-to-retrieve-metadata-for-unable-to-cast-object-of-type.html Disk utility will handle that, but perhaps you have some other App such as iTunes or a DVD player set to take action when a DVD is inserted?

And the SD card specs. Will it automatically mount if we do? Already have an account? You should back up anything important on the sd cards before initializing them.

Running OS X El Capitan 10.11.2. Any ideas? Details from the console log: Here is where I started to upgrade my backup drive to encrypted: Jul 14 16:02:02 keybounceMBP corestoraged[499]: 0x7fff7f07d960 unlockLVF: LVF=8E72EC34-C9FB-407F-8735-EDCCDA44064C, "AES-XTS", status = "Unlocked" Jul 14 share Share on Twitter Share on Facebook Email Link Like + Quote Reply Partron22, Dec 27, 2011 Partron22 macrumors 68000 Joined: Apr 13, 2011 Location: Yes #3 Some of those Windows

Does it matter that I am using fuse-ext2 instead of fuse-ext? Does both the slots work at once? It's this new one in El Capitan that seems to have gone back to the stone age. ok so i installed no problem with 9.4.0 Darwin Kernel Version 9.4.0: Fri Aug 1 21:34:49 EST 2008; ToH & StageXNU:xnu-1228.5.20/BUILD/obj/RELEASE_I386 i386IPC OSX86 with both patches installedon a system as followsQX9650

yes checking for utime... Although I believe the best solution would be if the master could integrate your changes. Please make sure that your volume has a label, and that /usr/local/opt/e2fsprogs/sbin/e2label, which is pointed by /usr/local/sbin/e2label symbolic link, is present and working. Soraph commented Jun 13, 2016 Sorry for the delay, even with this procedure the results are the same, I believe that at this point the HD is damaged and there is

no checking for library containing sem_post... I figured that 10.7.5 and file vault 2 have been out for long enough that any problems are solved.